Kennismaken?

Bedrijfsvideo's

Op zoek naar een bedrijfsvideo voor jouw onderneming? 

Professionele Bedrijfsvideo's

Ben je op zoek naar een bedrijf dat professionele en aansprekende bedrijfsvideo’s maakt voor jouw onderneming? Dan ben je bij Digimedion aan het juiste adres.

Jouw gehele videotraject tot in de puntjes verzorgd: Videoproductie, Videocontent en Videoadvertising

Er zijn meerdere type (online) video’s en deze zijn op verschillende manieren in te zetten, bij Digimedion is werkelijk alles bespreekbaar en verzorgen onze videomarketingspecialisten het gehele traject voor jou, van idee op papier tot aan het in beeld brengen van de video bij jouw doelgroep.

Waarom Bedrijfsvideo's voor jouw onderneming?

Werkwijze Bedrijfsvideo's

1.

Wensen bespreken

Waarschijnlijk heeft u al veel nagedacht over welke boodschap of impressie u wilt overbrengen doormiddel van de bedrijfsvideo. Wij vinden het belangrijk om deze ideeën te bespreken, tips te geven en uiteindelijk uw idee te verwezenlijken. Tijdens de kennismaking bespreken we wie uw doelgroep is, wat u bedrijf doet en wat u wilt uitstralen. Wanneer we alle informatie met elkaar gedeeld hebben kunnen we beginnen met het schrijven van een script. Mocht u al een script hebben dan bespreken we dit samen.

 

2.

Script

Wanneer al uw wensen zijn besproken wordt het script gemaakt. Ook bereiden we alles voor en plannen we de productie-dag in.

3.

Productie

Dan is het zo ver! De productiedag. Op deze dag komt de cameraploeg naar uw gewenste locatie. We leggen alle momenten vast van uw bedrijf, product of dienst.

4.

Post-productie

Nadat de productiedag heeft plaatsgevonden beschikken onze editors over genoeg beeldmateriaal en gaan zij hier mee aan de slag. Ze kiezen de juiste beelden uit. De editors maken een professionele bedrijfsvideo doormiddel van het toepassen van effecten, kleurencorrecties, muziek etc.

5.

Evalueren

Onze editors hebben hun uiterste best gedaan voor u om een proffesionele bedrijfsvideo neer te zetten. Wat wij belangrijk vinden is dat u helemaal tevreden bent. Daarom plannen we nog een gesprek in om te bespreken of alles naar wens is.

6.

Oplevering/ verspreiding

Uw bedrijfsvideo is af! Nu is het belangrijk om de bedrijfsvideo te gaan delen met de rest van de wereld. Hier helpen wij u graag bij. Digimedion is gespecialiseerd in video-markteting. Onze specialisten zorgen voor meer vieuws. Ook gaat het aantal websitebezoekers omhoog.

Een professionele bedrijfsvideo laten maken voor jouw bedrijf?

Benieuwd wat een bedrijfsvideo voor jouw onderneming gaat kosten? Vraag hier de offerte aan.

Bedrijfsvideos