Kennismaken?

Logo en huisstijl

Een logo en/of huisstijl voor jouw nieuw op te zetten onderneming nodig of wil je jouw bestaande logo een upgrade geven? De grafische ontwerpers van Digimedion vertalen jouw wensen naar een mooi en passend design.

logo en huisstijl

Wat is een huisstijl?

Een huisstijl is communiceren vanuit jouw bedrijf in vooraf vastgelegde elementen. Denk bijvoorbeeld aan:

Een huisstijl is herkenbaar, omdat er in alle marketing en communicatie vanuit jouw onderneming altijd in dezelfde kleuren en stijl word gecommuniceerd. De website, visitekaartjes, logo en zelfs het briefpapier worden opgemaakt in jouw huisstijl en zullen herkenning oproepen bij jouw (potentiële) klanten.

Online

Marketing

Specialisten

Wat Digimedion zoal voor jou kan betekenen? Bekijk de video.

Al jouw online marketing diensten onder 1 dak

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Inmiddels al ruim 5 jaar onderweg waarin we als online marketing bureau al vele ondernemers hebben geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Waar kunnen we jou mee helpen?

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Logo en huisstijl creatie

Je bent niet meer tevreden met jouw logo en/of huisstijl of je onderneming bevind zich in de start fase van het opzetten van een onderneming. Ben je op zoek naar iemand die een ijzersterk logo ontwerpt dat past bij jouw onderneming? Wij van Digimedion helpen je graag hierbij. Een goed logo en een huisstijl zijn namelijk erg belangrijk. Ze zorgen voor herkenbaarheid en bepalen mede het uiterlijk van je product of dienst. Samen kijken we graag naar wat je wilt uitstralen met jouw logo en/ of huisstijl. Wij creëren meerdere creatieve designs voor jou op basis van jouw input en laten jou beslissen welke design je het mooist vindt.Wij hebben voor meerdere ondernemingen een logo en huisstijl ontworpen. Voor zowel beginnende bedrijven die nog helemaal geen logo of huisstijl hebben en van nul moeten beginnen. En bedrijven die het huidige logo niet meer bij hun onderneming vinden passen of simpelweg vernieuwing willen. Bekijk in onze portfolio de logo’s en huisstijlen die we hebben ontworpen.

Wil jij een nieuw logo of huisstijl?

Neem contact met ons op.

Logo en huisstijl