Kennismaken?

Mooi werk

Al onze projecten zijn voortgekomen uit een eerste kennismaking. Hieronder een greep uit gerealiseerde websites door Digimedion.

Nieuwe website voor
Delivery Support

Delivery Support is een belangrijke speler in de Food Delivery sector. Zij leveren elektrische bezorg- fietsen en scooters aan grote en kleine horeca ondernemingen.

Delivery Support vroeg ons te helpen met een duidelijke en overzichtelijke website en de optimalisatie van het offerte-aanvraagproces. Wij hebben een gloednieuwe website met samenstel-module op maat gerealiseerd.

Portfolio
Nieuwe website voor
Stijl Badkamers
De moderne badkamer is functioneel, persoonlijk en van alle moderne gemakken voorzien. Badkamers worden ruimer en steeds vaker een verlengstuk van de slaapkamer. In jouw droombadkamer kun je ontspannen en optimaal genieten! Omdat de badkamer op heel veel manieren ingericht kan worden, kun je bij Stijl Badkamers terecht voor handige tips. Wij adviseren je graag over de laatste badkamertrends en hopen jou te inspireren om de badkamer van jouw dromen te realiseren.
Nieuwe website voor
Lifestyle Salon Lilou
Bij ons staat uw wens centraal. Het is onze passie om ervoor te zorgen dat u weer helemaal opgeladen, ontspannen en tevreden onze beautysalon verlaat. Elke specialist neemt uitgebreid de tijd voor u en besteedt veel aandacht aan de details. Zo is een nieuwe coupe meer dan knippen. Het is luisteren naar uw wensen, kijken wat bij u past, een heerlijke hoofdhuidmassage, een voedende kuur en een minicursus ‘styling voor thuis’. Onthaast, geniet en voel u beter en zelfverzekerder. Onze salon staat voor wellness.
Nieuwe website voor
Creative Tent Systems
Creative Tent Systems (2010) is al jarenlang een professionele partner in de vervaardiging van zeildoek gerelateerde producten voor o.a. de evenementen industrie. Naast onze zeilmakerij zijn wij een handelsonderneming en gespecialiseerd in de verkoop van stretchtenten en aluhallen. Deze combinatie maakt ons een sterke partner doordat wij onderhoud en reparatie aan stretchtenten en aluhallen (tentzeilen) allemaal in eigen beheer kunnen doen. Dit resulteert in een snelle en flexibele service. Dit is waar we goed in zijn en dat is wat wij doen al bijna 10 jaar.
Nieuwe website voor
Hollands Maatwerk
Hollands Maatwerk begon 6 jaar geleden als opvallende start-up met een compleet eigen visie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een koploper op het gebied van innovatieve en kwalitatieve keukens. Deze explosieve groei is niet vreemd want Nederland is meer dan ooit klaar voor Hollands Maatwerk. Dompel je onder in al onze mogelijkheden zodat jouw droomkeuken jou past als een maatpak. Wij hebben een berg vakkennis in huis waar je u tegen zegt en geen wens is te gek. Onze gepassioneerde en professionele medewerkers hebben allemaal dezelfde droom. Bijzondere kwaliteitsproducten maken passend bij jouw levensstijl. Omdat jij écht Hollands Maatwerk verdient!.
portfolio Digimedion
De Rijdocent
portfolio Digimedion
Karssen Financieel
portfolio Digimedion
Tandarts Overname
portfolio Digimedion
Meubelspuiterij 4 All

Benieuwd naar hoe we jouw website zullen maken?

Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertellen we je alles over onze werkwijze.

Digimedion hoofdpagina