Kennismaken?

Over ons

Dé one-stop-shop voor ondernemers.

Dé one-stop-shop voor ondernemers.

Het online marketing bureau van ondernemers vóór ondernemers!

“Voordat ik Digimedion ben gestart was ik werkzaam bij verschillende bedrijven en heb ik in mijn functies altijd te maken gehad met veel verschillende ondernemers. Hierdoor heb ik ook bij veel verschillende ondernemingen “een kijkje in de keuken” gehad. Één ding hebben ze allemaal gemeen en dat is dat iedere ondernemer van zijn bedrijf een succes wilt maken, de manier waarop wil nog weleens verschillen.
De (meeste) ondernemers zijn heel goed in hetgeen zij doen voor hun beroep en minder goed in het werven van nieuwe klanten om de business te laten groeien. Dat is precies waar wij juist heel goed in zijn.”
 
Onze werkwijze is voor geen één klant hetzelfde, mede afhankelijk van de branche, concurrentie, jouw eigen wensen en mogelijkheden maken wij datgene dat het beste voor jouw onderneming zal werken. Onze specialisatie is om alle marketingkanalen van jouw onderneming met elkaar te verbinden om zo het maximale resultaat te behalen.

Wat je van ons kunt verwachten:
  • Korte lijnen, altijd een vaste contactpersoon
  • Gespecialiseerde marketeers
  • Pro actieve houding
  • Transparantie
  • Meedenkend 
  • Altijd bereikbaar
  • Resultaatgericht
 
Ga je een nieuwe onderneming starten of leveren jouw huidige marketingcampagnes niet de gewenste resultaten op, bel of mail ons dan en we bieden je een geheel vrijblijvende sparringssessie en/of evaluatie van jouw marketing aan.
 
Met vriendelijke groet,
Karim Ahabri
Oprichter Digimedion

Onze marketing specialisten

Karim

Tom

Youssri

Wat onze klanten zeggen over Digimedion....

Creative Tent Systems
Lees verder
Digimedion weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij reageren snel en hebben korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Digimedion tot een heel fijne partij om mee samen te werken.
Hollands Maatwerk
Lees verder
Wij hebben in het verleden met verschillende online marketing bureaus gewerkt met allemaal hetzelfde resultaat; veel geld uitgegeven en weinig resultaat. Inmiddels werken we al een tijd samen met Digimedion en zien waar voor ons geld, klanten via Google op onze website en die de gewenste actie ondernemen. Digimedion is een deskundige, betrouwbare en dynamische partner. Ze denken mee en spreken duidelijke taal in deze onbekende wereld van online marketing. We kunnen Digimedion ten zeerste aanbevelen!! 1 van de beste bedrijven waar we afgelopen jaar mee in zee zijn gegaan!
De Rijdocent Utrecht
Lees verder
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Digimedion. Zeer professioneel, denken goed met je mee. Tijdens mijn eerste afspraak met Karim had ik gelijk een goed gevoel. Zijn enthousiasme en zijn talent om gelijk te begrijpen wat wij wilden. Nog steeds kunnen wij rekenen op Karim en zijn team. Wij raden Digimedion zeker aan!
Newton Solutions
Lees verder
We hebben met ons bedrijf Newton Solutions diverse video's gemaakt voor en samen met Digimedion. Dit is elke keer goed bevallen en een fijne samenwerking met goed resultaat. Karim is spontaan en eerlijk en je weet wat je aan hem hebt. Top!
Tuinbank Teak
Lees verder
Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken. Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.
Memo Banden
Lees verder
Digimedion is een fantastisch partij om mee te werken, ze zijn flexibel, denken mee en niks is te veel. Ze komen hun afspraken na en de alle belangrijkste, je kan voor de volle 100 procent op ze bouwen. Ik raad elke ondernemer die wil groeien aan om eens met deze jongens om tafel te gaan zitten.
Vorige
Volgende

Op zoek naar een marketingpartner voor jouw bedrijf?

Wij hebben ruime ervaring in online marketing en helpen jou graag met beter in beeld komen bij jouw potentiële klanten.

Online marketing bureau Amersfoort