Kennismaken?

Google Ads (SEA)

Google Ads (voorheen Adwords)

Wil je jouw klantenbestand een boost geven, werken aan je naamsbekendheid of een bepaald product of dienst onder de aandacht brengen? Dan kan je terecht bij het online marketing bureau Digimedion gelegen te Amersfoort. De SEA specialisten van Digimedion zullen op basis van jouw input, en een gedegen markt en concurrentieanalyse, een SEO strategie bepalen dat zowel aansluit op de doelstelling als op jouw gewenste uitstraling.

SEA (Zoekmachine adverteren)

SEA is een afkorting voor Search Engine Advertising. Letterlijk vertaald betekent het zoekmachine adverteren. Heel simpel gezegd betekent het de advertenties die jij bovenaan Google ziet als je een bepaald zoekwoord intypt. Neem bijvoorbeeld een autogarage die gevestigd is in Amsterdam. Wanneer iemand zoekt op auto reparatie Amsterdam verschijnt deze in beeld bovenin. Dat betekent dat een potentiële klant jouw advertentie als eerste ziet. Heb je bepaalde specialiteiten als autogarage? Hierdoor vergroot de kans dat deze potentiële klant op jouw website komt, eenmaal op de website is de kans groot op een contact moment, een conversie dus (indien je ook een relevante en duidelijke website hebt).

SEA Digimedion

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Budget SEA (Google Ads)

Google Ads maakt gebruik van het prijs per klik systeem (PPC). Dit houdt in dat je als adverteerder pas hoeft te betalen voor de advertentie als er ook daadwerkelijk op jouw advertentie geklikt word. Als adverteerder kan je dus zelf bepalen wat het maximumbedrag is dat je wilt betalen per aangeklikte advertentie. Als er meerdere adverteerders zijn voor hetzelfde zoekwoord worden de advertenties bovenaan geplaatst die het meest relevant zijn en het hoogste bedrag bieden per klik, dit zijn allemaal elementen waarmee je rekening mee moet houden met de opzetten van een campagne.

Op basis van jouw zoekwoorden kan Google een schatting maken van wat de adverteerder moet betalen per klik. Een minimumbudget is er niet, je kan wel een maximum budget instellen (bijvoorbeeld € 15,- per dag met een maximum van € 0,80 per klik). Als je boven dit budget komt, wordt de advertentie automatisch niet meer vertoond. Zo kan je helemaal zelf bepalen wat je aan zo een advertentie wilt uitgeven.

SEA uitbesteden

Als online marketingbureau hebben wij reeds meerdere ondernemers en ondernemingen succesvol geholpen met het verzorgen van de Google advertenties (SEA). Dit doen wij altijd op een transparante en resultaatgerichte wijze, waarbij de communicatielijnen kort zijn. Digimedion is zowel in de avond als op zaterdag telefonisch bereikbaar. Waarom je online marketing bureau Digimedion moet inschakelen voor de SEA? Vraag het aan een van onze klanten die zullen jou vertellen wat onze unieke werkwijze is.

Je kan heel gemakkelijk met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen. Mocht je vragen hebben of wil je persoonlijk contact, bel ons even op we staan je graag te woord.

Online

Marketing

Specialisten

Wat Digimedion zoal voor jou kan betekenen? Bekijk de video.

Al jouw online marketing diensten onder 1 dak

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Inmiddels al ruim 5 jaar onderweg waarin we als online marketing bureau al vele ondernemers hebben geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Waar kunnen we jou mee helpen?

Google Ads uitbesteden?

Wij vertellen je graag over onze unieke werkwijze en laten je graag zien wat wij bereikt hebben voor andere ondernemers.

Online marketing bureau Amersfoort