Kennismaken?

SEO

Search Engine Optimization is het optimaliseren van de website om beter gewaardeerd en zo hoog mogelijk gepositioneerd door Google te worden.
Digimedion-SEO

SEO (zoekmachineoptimalisatie)

Je zult je vast afvragen, wat betekent dat “SEO”? Heel simpel gezegd betekent het dat de webpaginas van jouw website zodanig ingesteld worden dat het hoog scoort in de zoekresultaten van de zoekmachine (onbetaald). Misschien vraag je je nu af, heb ik dat wel nodig? Tegenwoordig gaat alles via het internet. Mensen die een dienst of product nodig hebben, die gaan Googlen. Wanneer zij dit hebben opgezocht krijgen zij een lijst te zien met bovenin de advertenties, en daaronder de organische (onbetaalde) resultaten.

De meeste mensen kijken niet verder dan de eerste pagina van de zoekresultaten. Hier komt de SEO van pas. Als jouw website goed ingesteld staat kom je in beeld bij de potentiële klant, want je staat op de eerste pagina. Zo heb je een grotere kans dat mensen jouw product of dienst willen of afnemen.

SEO Digimedion

Kunnen wij jou van dienst zijn?

SEO uitbesteden

Wanneer je ons ook hebt ingeschakeld om de website te maken voor jouw onderneming, houden we hier uiteraard rekening mee als wij de website aan het bouwen zijn. Zo zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden, zodat Google de website hoog laat scoren. Heb je al een bestaande website? Geen probleem, wij kunnen nieuwe webpagina’s voor je maken op basis van het zoekwoord waar je op gevonden wilt worden. 

Neem bijvoorbeeld een keuken winkel die gevestigd is in Utrecht. Wij maken dan webpagina’s aan voor: “Keukenwinkel Utrecht”. Omdat er in Utrecht meerdere keukenwinkels zijn gaan we bedenken wat jou onderscheid van de andere keukenwinkels in Utrecht. Heb je een grotere showroom? Of bijvoorbeeld een exclusief keukenmerk? Dan maken wij speciaal voor deze producten een aparte zogehete landingspagina. Dit is de webpagina dat speciaal gericht is op het zoekwoord waar op gezocht word.

Heb je zelf geen idee waar mensen op zoeken? Wij denken graag met jou mee! Wij hebben al verschillende klanten geholpen met de SEO en hierin succes geboekt, in onze portfolio kan je bekijken wat wij voor onze klanten betekend hebben.

Wil je ook beter gevonden worden in Google? Neem dan snel contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor meer informatie, wij helpen je graag verder!

Online

Marketing

Specialisten

Wat Digimedion zoal voor jou kan betekenen? Bekijk de video.

Al jouw online marketing diensten onder 1 dak

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Inmiddels al ruim 5 jaar onderweg waarin we als online marketing bureau al vele ondernemers hebben geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Waar kunnen we jou mee helpen?

SEO uitbesteden?

Wij vertellen je graag over onze unieke werkwijze en laten je graag zien wat wij bereikt hebben voor andere ondernemers.

Online marketing bureau Amersfoort