Kennismaken?

Online marketing bureau Amersfoort

Wij helpen je met een website op maat Google SEO Google Ads Social Media een bedrijfsvideo

Sparren over de inzet van online marketing binnen jouw bedrijf?

Online marketing bureau in Amersfoort

Wil jij een bedrijf opzetten, meer rendement uit jouw onderneming halen, werken aan naamsbekendheid of een bepaald product of dienst onder de aandacht brengen?

Dan kun je in Amersfoort terecht bij….ons! Wij zijn online marketing bureau Digimedion.

Wij hebben ervaring in verschillende branches en met verschillende soorten websites, zo heb je een; 

  1. Brand site of merksite
  2. Webshop of verkoopsite
  3. Dienstverlening website

 

Zo maken wij naast websites ook bedrijfsvideo’s en verzorgen wij de fotografie.

Op basis van o.a. jouw input en wensen gaan onze online marketeers aan de slag voor jou. Wij zijn een Amersfoorts online marketing bureau en bieden verschillende online diensten aan om jouw bedrijf een boost te geven!

Welke online marketing diensten zoek jij?

Vragen en antwoorden over online marketing (bureau)

Online marketing is een verzamelnaam voor alle marketing componenten die je online uitvoert om jouw bedrijf/dienst/product te promoten.

Zo heb je verschillende online marketing strategieën om je product of dienst te te laten opvallen. 

Een online marketeer is gespecialiseerd in het analyseren van de huidige online markt met betrekking tot jouw niche.

Tevens adviseert een online marketeer jou in wat voor strategie te gebruiken voor jouw onderneming, en maakt hij/zij gebruik van de verschillende vormen van online marketing om je bedrijfsdoelen te behalen.

Door inzet van online marketing ben je goed vindbaar voor degenen die jouw potentiële klant kunnen worden. Het internet is vooral in deze tijd een erg belangrijk middel om toch je product of dienst te kunnen leveren.

Je hebt verschillende vormen van online marketing, zo heb je onder ander;

Dit zijn een aantal belangrijke vormen van online marketing. 

Voor elke onderneming is er een op maat gemaakte online marketing strategie. Er zijn meerdere factoren die meespelen voor een prijs indicatie. Heb je een nieuwe website nodig voor je onderneming? Hoe staat de huidige situatie ervoor? Je kunt altijd een op maat gemaakte offerte aanvragen.

Online marketing kan voor jou meer bezoekers/ verkeer genereren naar je website waardoor je meer conversies hebt (contactmomenten) met klanten. 

Een online marketing strategie is een plan van aanpak voor jouw onderneming. Zo wordt er door de online marketeer een analyse gemaakt van de huidige status van jouw onderneming, ook wordt er een concurrentie analyse gemaakt. Er wordt met je meegedacht van a tot z om jouw bedrijfsdoelen te behalen.

Het voordeel van online marketing is dat alles meetbaar is. Er zijn verschillende tools en programma’s om duidelijk te zien hoeveel conversies je binnen krijgt, en waar het zoekverkeer vandaan komt en wat het gedrag is van degenen die op jou website komen. 

Benieuwd wat Digimedion voor jou kan betekenen? Bekijk de video hieronder.....

Website laten maken Amersfoort

Waarom kiezen voor online marketingbureau Digimedion te Amersfoort?

De klanten van Digimedion waarderen onze unieke werkwijze, dit kenmerkt zich door een betrokken en proactieve aanpak, waarbij we ons opstellen als marketing en sparringpartner van de ondernemer. Het online marketing bureau in Amersfoort is erin gespecialiseerd om jouw bedrijf beter in beeld te laten komen bij potentiële klanten.

Dit resulteert in hele sterke samenwerkingen en vruchtbare online marketing campagnes. De afgelopen jaren hebben wij veel ondernemers in de regio Amersfoort succesvol geholpen met het verzorgen van de online marketing.

Onze ervaring leert dat ondernemers zich vooral willen bezighouden met het runnen van hun bedrijf en/of het uitoefenen van zijn of haar beroep. Zij zitten niet te wachten op een afwachtende houding, maar waarderen juist initiatieven en feedback die hun business ten goede kan komen.

Onze motto: laat ons doen waar wij goed in zijn, dan zorgen wij ervoor dat je nog meer kunt doen waar jij goed in bent. Ervaar het zelf en laat je ontzorgen door online marketing bureau Digimedion te Amersfoort, zodat jij je kan focussen op jouw onderneming. 

Wij hebben diverse soorten klanten geholpen, van startende ondernemer tot gevestigde bedrijven. En dat begint al bij het ontwerpen van een logo en/ of huisstijl, website realisatie en de Google en/of social media marketing campagne, zodat jouw bedrijf beter in beeld komt bij de potentiële klanten die jij wilt bereiken.

Wij vertalen gecompliceerde data naar duidelijke taal  en maken de resultaten meetbaar. Door onze heldere en directe communicatie ontvang je nooit vervelende verrassingen achteraf. Wij zijn een online marketing bureau met een persoonlijke aanpak en korte lijntjes.

Door rasechte keientrekkers voor de ondernemers in de regio Amersfoort.

Wat onze klanten over ons zeggen......

Creative Tent Systems
Lees verder
Digimedion weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij reageren snel en hebben korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Digimedion tot een heel fijne partij om mee samen te werken.
Hollands Maatwerk
Lees verder
Wij hebben in het verleden met verschillende online markering bureaus gewerkt met allemaal hetzelfde resultaat; veel geld uitgegeven en weinig resultaat. Inmiddels werken we al een tijd samen met Digimedion en zien waar voor ons geld, klanten via Google op onze website en die de gewenste actie ondernemen. Digimedion is een deskundige, betrouwbare en dynamische partner, ze denken mee en spreken duidelijke taal in deze onbekende wereld van online marketing. We kunnen Digimedion ten zeerste aanbevelen!! 1 van de beste bedrijven waar we afgelopen jaar mee in zee zijn gegaan
De Rijdocent Utrecht
Lees verder
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Digimedion. Zeer professioneel, denken goed met je mee . Bij mijn eerste afspraak met Karim had ik gelijk een goed gevoel . Zijn enthousiasme en zijn talent om gelijk te begrijpen wat wij wilden . Nog steeds kunnen wij rekenen op Karim en zijn team. Wij raden Digimedion zeker aan!
Newton Solutions
Lees verder
We hebben met ons bedrijf newton solutions diverse films gemaakt voor en samen met Digimedion. Dit is elke keer goed bevallen en een fijne samenwerking met goed resultaat. Karim is spontaan en eerlijk en je weet wat je aan hem hebt. Top!
Tuinbank Teak
Lees verder
Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken. Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.
Memo Banden
Lees verder
Digimedion is een fantastisch partij om mee te werken, ze zijn flexibel, denken mee en niks is te veel ze komen hun afspraken na en de alle belangrijkste, je kan voor volle 100 procent op ze bouwen. Ik raad elke ondernemer die wil groeien aan om eens met deze jongens om de tafel te gaan zitten.
Vorige
Volgende

Professionele website, klaar voor inzet online marketing

Er zijn diverse websites met allemaal verschillende doeleindes. Om voor jouw bedrijf dè perfecte website te maken, die jou onderscheid van je concurrenten, brengen wij jouw wensen en doelstellingen van te voren goed in beeld.

Onze website specialisten zorgen dat de website hier perfect op aansluit, alles voor het maximale resultaat voor jouw bedrijf of organisatie. Bekijk onze portfolio voor de websites die wij gerealiseerd hebben voor onze klanten.

Google Ads uitbesteden aan online marketing bureau Amersfoort

Het is tegenwoordig niet meer weg te denken, google, de zoekmachine van en voor iedereen. 85% van de consumenten raadpleegt eerst het internet voordat men een product of dienst aanschaft. Het is een groot deel van online marketing en ontzettend van belang om in een zoekmachine zoals google bovenaan de zoekopdracht te staan.
Kom je niet of onvoldoende in beeld op het moment dat jouw doelgroep aan het zoeken is naar je product of dienst? Dan helpen wij jou hier graag mee. Digimedion is een gespecialiseerd online marketing bureau. Gericht op het maximale resultaat voor jouw bedrijf of organisatie.

Social media marketing wordt uit handen genomen door online marketing bureau Amersfoort

Een groot deel van online marketing bestaat uit promotie op verschillende social media platformen. Social media marketing biedt jouw bedrijf de kans om in contact te komen met specifieke en nieuwe doelgroepen. Is jouw doeleinde, om een voorbeeld te geven, naamsbekendheid te creëren of is het in contact komen met jouw doelgroep, het online marketing bureau Digimedion zal je in alle gevallen volledig kunnen ondersteunen.
Een goed doordacht en verzorgd social media plan geeft jouw bedrijf of organisatie een gezicht op meerdere platformen, en bereik je met deze communicatieve middelen de doelgroep op een persoonlijker niveau.

Vandaag nog contact met een online marketing specialist uit Amersfoort?

Onze expert in online marketing staat je graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.