Kennismaken?

Website bouwen

Wil jij een professionele website laten maken? De websitebouwers van Digimedion helpen je graag bij het maken van een nieuwe website. 

Digimedion-website-bouwen

Wij bouwen goed vindbare websites

Als je een website wilt laten maken, dan zijn er een aantal factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Een goede professionele website bestaat uit 2 belangrijke componenten. Enerzijds heeft de nieuwe website een “voorkant” die zichtbaar is voor de buitenwereld. Hier dien je de informatie die jij wilt overbrengen aan je doelgroep overzichtelijk en duidelijk te plaatsen. Zorg dat de nieuwe website alle relevante informatie bevat voor toekomstige klanten, waardoor deze getriggerd worden om over te gaan tot contact en/of aankoop. Het mooiste is dat deze informatie altijd beschikbaar is, ochtend-middag-nacht. Dus ook als je bedrijf gesloten is, kan een goede website nieuwe klanten aantrekken.

De andere zijde van de website bevat de techniek, oftewel wat bevindt zich onder de motorkap? Hier onderscheiden de professionele websitebouwers van Digimedion zich van de amateurs. Alle websites die door onze websitebouwers worden gemaakt zijn technisch tip top in orde en voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Bekijk hieronder de websites die de webbouwers van Digimedion reeds hebben gemaakt.

Portfolio
Nieuwe website voor
Stijl Badkamers

Werkwijze Website bouwen

1.

Kennismaking

Nadat je contact met ons hebt opgenomen, plannen wij een afspraak in. Tijdens de kennismaking kunnen wij met je mee sparren over alle bestaande ideeën over de website. Wij leggen nog wat ideeën voor en kijken samen naar wat jij voor ogen hebt met de website voor jouw onderneming.

2.

Design

Op basis van de input en wensen zullen wij een design maken van de website in een grafisch programma. (Desktop, tablet en mobiel proof). Met jou feedback op het design w2at wij hebben gemaakt, zullen wij dit verwerken en aanpassen.

3.

Opzet Website

Nadat het design is goedgekeurd, zullen wij de website bouwen in de testomgeving. De website, functionaliteiten en formulieren worden in de testomgeving volledig getest.

4.

Development

Als de website in de testomgeving klaar, getest en naar wens is, zullen wij deze koppelen aan het domeinnaam en live zetten. Gefeliciteerd met jouw nieuwe website!

Online

Marketing

Specialisten

Wat Digimedion zoal voor jou kan betekenen? Bekijk de video.

Al jouw online marketing diensten onder 1 dak

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Inmiddels al ruim 5 jaar onderweg waarin we als online marketing bureau al vele ondernemers hebben geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Waar kunnen we jou mee helpen?

Een professionele website laten bouwen voor jouw bedrijf?

Neem dan contact met ons op.

Online marketing bureau Amersfoort