Kennismaken?

Onze diensten

Wij geloven dat je het beste resultaat krijgt door een combinatie van onze expertise, jouw kennis van jouw business en goed in beeld komen bij jouw doelgroep op de juiste kanalen.

Diensten

Al jouw online marketing diensten onder 1 dak

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Inmiddels al ruim 5 jaar onderweg waarin we als online marketing bureau al vele ondernemers hebben geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Waar kunnen we jou mee helpen?

Online

Marketing

Specialisten

Wat Digimedion zoal voor jou kan betekenen? Bekijk de video.

Hoe een aantal klanten van ons de samenwerking ervaren..

Creative Tent Systems
Lees verder
Digimedion weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij reageren snel en hebben korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Digimedion tot een heel fijne partij om mee samen te werken.
Hollands Maatwerk
Lees verder
Wij hebben in het verleden met verschillende online marketing bureaus gewerkt met allemaal hetzelfde resultaat; veel geld uitgegeven en weinig resultaat. Inmiddels werken we al een tijd samen met Digimedion en zien waar voor ons geld, klanten via Google op onze website en die de gewenste actie ondernemen. Digimedion is een deskundige, betrouwbare en dynamische partner. Ze denken mee en spreken duidelijke taal in deze onbekende wereld van online marketing. We kunnen Digimedion ten zeerste aanbevelen!! 1 van de beste bedrijven waar we afgelopen jaar mee in zee zijn gegaan!
De Rijdocent Utrecht
Lees verder
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Digimedion. Zeer professioneel, denken goed met je mee. Tijdens mijn eerste afspraak met Karim had ik gelijk een goed gevoel. Zijn enthousiasme en zijn talent om gelijk te begrijpen wat wij wilden. Nog steeds kunnen wij rekenen op Karim en zijn team. Wij raden Digimedion zeker aan!
Newton Solutions
Lees verder
We hebben met ons bedrijf Newton Solutions diverse video's gemaakt voor en samen met Digimedion. Dit is elke keer goed bevallen en een fijne samenwerking met goed resultaat. Karim is spontaan en eerlijk en je weet wat je aan hem hebt. Top!
Tuinbank Teak
Lees verder
Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken. Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.
Memo Banden
Lees verder
Digimedion is een fantastisch partij om mee te werken, ze zijn flexibel, denken mee en niks is te veel. Ze komen hun afspraken na en de alle belangrijkste, je kan voor de volle 100 procent op ze bouwen. Ik raad elke ondernemer die wil groeien aan om eens met deze jongens om tafel te gaan zitten.
Vorige
Volgende

Op zoek naar een marketingpartner voor jouw bedrijf?

Wij vertellen je graag over onze unieke werkwijze en laten je graag zien wat wij bereikt hebben voor andere ondernemers.

Digimedion Diensten