Social Media Marketing

Social Media Marketing biedt jouw bedrijf de kans om in contact te komen met je doelgroep, jouw naamsbekendheid te vergroten en te luisteren naar jouw klanten. 

Facebook Marketing

Sociale media speelt een belangrijke rol in onze huidige samenleving. Hoe vaak kijk je niet even op Facebook of er nog wat leuke berichten geplaatst zijn? Zo worden er verschillende berichten geplaatst, en daar kan goed op ingespeeld worden. Ook het contact met jouw bestaande klanten is directer en persoonlijker. Facebook heeft een groot bereik omdat er ontzettend veel mensen (jong en oud) zijn met een Facebook account.

Heeft er iemand bijvoorbeeld pas gezocht op specifieke schoenen (korte dames laarsjes), en jij hebt een advertentie gemaakt voor dames laarsjes dan is de kans groot dat je bij deze persoon in beeld verschijnt met jouw schoenen webshop. Wij ‘targeten’ als het ware mensen die op deze zoekwoorden hebben gezocht. 

Daarnaast kun je ook regelmatig op jouw eigen zakelijke Facebook berichten plaatsen (gratis). Bijvoorbeeld een actie voor de feestdagen, een uitverkoop, een tevreden klant die de aangekochte schoenen fotografeert en tagt of een tevreden klant die een review achter laat op jouw Facebook Pagina. Ontwikkelingen wat betreft de nieuwste trends die er zijn per seizoen is ook erg interessant voor jouw klanten. Zo zijn er talloze opties waarin we graag met je meedenken om beter in beeld te komen bij eventuele klanten en de bestaande klanten triggeren om een product of dienst af te nemen bij jou!

Kunnen wij jou van dienst zijn?

Instagram Marketing

Social Media Marketing

Ook bij Instagram heb je verschillende manieren van adverteren. Hier is de doelgroep weer anders dan Facebook bijvoorbeeld. Zo heb je bijvoorbeeld story advertenties, dat betekent dat je advertentie wordt weergeven op het verhaal van potentiële klanten Instagram. Zo heb je ook video advertenties, fotoadvertenties, carrouseladvertenties en nog talloze opties. 

Linkedin Marketing

Social Media Marketing

LinkedIn is echt voor de zakelijke gebruikers. Een totaal andere doelgroep dan Instagram en Facebook. Ook hier zijn er verschillende mogelijkheden voor adverteren.  Je kan gepersonaliseerde advertenties in het postvak in (van LinkedIn) laten bezorgen van potentiële klanten. Je kan je eigen content een boost geven doordat het overal in beeld komt bij jou gekozen doelgroep. Leads genereren is ook een optie bij LinkedIn. Ook hierin dus tal van opties.

Social media marketing uitbesteden?

Naast deze social media kanalen bestaan er nog veel meer social media kanalen. Dit zijn wel de meest gangbare en gebruikte social media kanalen om in te zetten. Deze kanalen kunnen jouw content onder de aandacht brengen. Wil je jouw klantenbestand een boost geven, werken aan je naamsbekendheid of een bepaalde product of dienst onder de aandacht brengen? Kijk dan wat Digimedion voor jou kan betekenen met social media marketing. Wij richten ons vooral op de kanalen Facebook, Instagram en LinkedIn. Facebook is in Nederland het grootste social media kanaal. Daarom is dit kanaal onmisbaar voor jouw social media marketing strategie. Ook Instagram is een kanaal dat sterkt groeit. Het kanaal wordt veel gebruikt door bedrijven. Het is een belangrijk kanaal om naamsbekendheid te creëren. 

Wij vertellen je graag in een persoonlijk (vrijblijvend) gesprek, wat de mogelijkheden hiervan zijn en wat het kan betekenen voor jouw onderneming.

Social Media marketing uitbesteden?

Wij vertellen je graag over onze unieke werkwijze en laten je graag zien wat wij bereikt hebben voor andere ondernemers.

Social Media