Kennismaken?

Internetbureau Amersfoort

Internetbureau Amersfoort

Internetbureau te Amersfoort

Ben je op zoek naar een internetbureau die jouw online marketing naar een hoger level tilt? Of je nu al een website hebt of een startende ondernemer bent, geen probleem!

De online marketing specialisten van Digimedion helpen je hier graag bij.
Je wilt jouw klantenbestand een boost geven, de naamsbekendheid verhogen of een bepaald product of dienst meer onder de aandacht brengen, dit is mogelijk. Wij kijken graag samen naar welke marketing strategie het beste bij jouw onderneming past.

Website laten maken

Een onderdeel van internetmarketing is een website. Wij werken onder andere met het systeem WordPress. Dit is een goed opgebouwd en zeer gebruiksvriendelijk systeem. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van een professionele websites die voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Denk aan optimale snelheid, responsiveness (aanpassen aan beeldschermgrootte), geschikt voor op smartphone, tablet, laptop etc. Websites worden gebouwd met verschillende doeleindes. Wij vinden het belangrijk om te kijken naar jouw wensen en doelstellingen. De website moet hier perfect op aansluiten, zodat we het maximale resultaat behalen voor jouw onderneming! Benieuwd naar wat voor webdesign we voor jouw onderneming kunnen realiseren? Bekijk ons portfolio.

Wat is Internetmarketing?

Internetmarketing ook wel Online Marketing staat voor alle marketing activiteiten op en over het internet. Denk aan design (website), ontwikkeling, adverteren en verkoop. Maar waarom zou je nu zoveel energie steken in internet marketing en het profesionaliseren van jouw website. Wij zetten enkele voordelen voor je op een rij:

Vindbaarheid in Google (SEO & Adwords)

Google, iedereen kent deze browser wel. 85% van de consumenten raadpleegt eerst het internet voordat men een product of dienst aanschaft. Wij van digimedion dragen graag bij met de ranking van jouw website. Je komt in beeld bij jouw doelgroep, doordat je een hogere positie in Google krijgt. Daardoor kan je meer leads genereren. Onze specialisten zorgen voor een hoge vindbaarheid en optimaliseren jouw website op de juiste wijze! Digimedion is gespecialiseerd online marketing bureau. Gericht op het maximale resultaat voor jouw bedrijf of organisatie.

Meerdere jaren ervaring in webcreatie

Het internetbureau te Amersfoort is gevestig op De Brand 10 in Amersfoort Noord.
Digimedion is zowel in de avond als op zaterdag telefonisch bereikbaar. 

Waarom je het internetbureau uit Amersfoort moet inschakelen? Lees hieronder de verhalen van onze blije klanten! Mocht je vragen hebben of eens een keer langs willen komen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Online

Marketing

Specialisten

Wat Digimedion zoal voor jou kan betekenen? Bekijk de video.

Wat onze tevreden klanten zeggen over Digimedion

Creative Tent Systems
Lees verder
Digimedion weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij reageren snel en hebben korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Digimedion tot een heel fijne partij om mee samen te werken.
Hollands Maatwerk
Lees verder
Wij hebben in het verleden met verschillende online markering bureaus gewerkt met allemaal hetzelfde resultaat; veel geld uitgegeven en weinig resultaat. Inmiddels werken we al een tijd samen met Digimedion en zien waar voor ons geld, klanten via Google op onze website en die de gewenste actie ondernemen. Digimedion is een deskundige, betrouwbare en dynamische partner, ze denken mee en spreken duidelijke taal in deze onbekende wereld van online marketing. We kunnen Digimedion ten zeerste aanbevelen!! 1 van de beste bedrijven waar we afgelopen jaar mee in zee zijn gegaan
De Rijdocent Utrecht
Lees verder
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Digimedion. Zeer professioneel, denken goed met je mee . Bij mijn eerste afspraak met Karim had ik gelijk een goed gevoel . Zijn enthousiasme en zijn talent om gelijk te begrijpen wat wij wilden . Nog steeds kunnen wij rekenen op Karim en zijn team. Wij raden Digimedion zeker aan!
Newton Solutions
Lees verder
We hebben met ons bedrijf newton solutions diverse films gemaakt voor en samen met Digimedion. Dit is elke keer goed bevallen en een fijne samenwerking met goed resultaat. Karim is spontaan en eerlijk en je weet wat je aan hem hebt. Top!
Tuinbank Teak
Lees verder
Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken. Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.
Memo Banden
Lees verder
Digimedion is een fantastisch partij om mee te werken, ze zijn flexibel, denken mee en niks is te veel ze komen hun afspraken na en de alle belangrijkste, je kan voor volle 100 procent op ze bouwen. Ik raad elke ondernemer die wil groeien aan om eens met deze jongens om de tafel te gaan zitten.
Vorige
Volgende

Al jouw online marketing diensten onder 1 dak

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Inmiddels al ruim 5 jaar onderweg waarin we als online marketing bureau al vele ondernemers hebben geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Waar kunnen we jou mee helpen?

Op zoek naar een marketingpartner voor jouw bedrijf?

Wij vertellen je graag over onze unieke werkwijze en laten je graag zien wat wij bereikt hebben voor andere ondernemers.