Kennismaken?

SEO Specialist Amersfoort

SEO specialist Amersfoort

SEO specialist in Amersfoort

Ben jij op zoek  naar dè SEO specialist van Amersfoort? Digimedion is specialist in het verzorgen van de SEO voor verschillende bedrijven. Dit houdt in dat jouw website hogerop in Google komt in de organische (onbetaalde) resultaten. En zo dus meer kans op het aanspreken van een potentiële klant! Ben je niet bekend met SEO? SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization, letterlijk vertaald betekent dit zoekmachine optimalisatie. 

Vragen en antwoorden over SEO

SEO betekent Zoekmachine optimalisatie (in het Engels: Search Engine Optimization), vandaar de afkorting SEO. Het betekent letterlijk het optimaliseren van een website zodat deze hoog scoort in de zoekresultaten. Simpel gezegd, hoe kom je zo hoog mogelijk in de organische Google zoekresultaten.

SEO is heel erg uitgebreid en complex. Er zijn verschillende optimalisatie technieken om ervoor te zorgen dat jouw website hoger tevoorschijn komt in de (organische) Google resultaten. Hoe meer concurrentie in jou niche, hoe moeilijker het wordt om hogerop in Google te komen.

Bovendien moet de SEO ook regelmatig onderhouden worden, het is niet op basis van 1 instelling die men in kan schakelen. Het zijn erg veel factoren die hierin meespelen. Het optimaliseren van de SEO is erg complex. Door het goed optimaliseren van de techniek, content, links en de gebruikersinteractie is de kans groter dat jouw website hogerop komt in de zoekmachine (Google) resultaten..

SEA en SEO, de afkortingen lijken wellicht op elkaar, maar zijn twee totaal verschillende dingen. SEO is de zoekmachine optimalisatie en heeft betrekking op de (organische) zoekresultaten. Dat betekent dus voor de onbetaalde plekken in de zoekmachine. 

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel Zoekmachine Adverteren en heeft betrekking op je betaalde zoekresultaten. Als je adverteert op Google komt jouw website boven de organische zoekresultaten.

Meer weten over SEA? Hier lees je er meer over.

Hoe hoger je staat in de zoekmachine resultaten, hoe beter je in beeld bent. Hoe beter jij in beeld bent bij jouw potentiële klant, hoe meer kans op een conversie. Dat betekent meer contactmomenten met potentiële klanten, oftewel meer producten of diensten verkopen.

Een SEO Specialist, ook wel een SEO-marketeer of online marketeer genoemd. Een SEO specialist zorgt ervoor dat jouw website en onderneming zo hoog mogelijk in de organische zoekresultaten komt van Google. Een SEO specialist brengt jou prominent in beeld. Omdat SEO zoveel technische aspecten heeft, zijn hier specialisten voor.

Voor elke onderneming wordt de SEO op een unieke en andere manier toegepast. Er zijn meerdere factoren die meespelen voor een prijs indicatie. Je krijgt een op maat gemaakte SEO strategie en analyse, neem hier contact op voor meer informatie.

Wat kan Digimedion voor jou betekenen?

Website laten maken Amersfoort

SEO (waarom een SEO specialist?)

Wat betekent SEO? Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie is een strategie waarbij je met een aantal dingen rekening houdt waar de zoekmachine bots op scannen en indexeren. Dat betekent rekening houden met alle ingrediënten om jouw website optimaal te laten scoren via de zoekmachines. 

Bij (SEO) zoekmachine optimalisatie duurt het altijd langer voordat je het resultaat ziet, dan bij voorbeeld bij Google Ads. Maar wanneer het eindelijk door de zoekmachine geïndexeerd word heb je wel een langdurige resultaat. In Nederland is Google de meest gebruikte zoekmachine en wordt er het meeste mee gewerkt.

Niet iedereen kent de ingrediënten voor succesvolle zoekmachine geoptimaliseerde webpagina’s, daarom is het verstandig om een echte SEO specialist in handen te nemen.

Wat onze klanten over ons zeggen......

Creative Tent Systems
Lees verder
Digimedion weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij reageren snel en hebben korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Digimedion tot een heel fijne partij om mee samen te werken.
Hollands Maatwerk
Lees verder
Wij hebben in het verleden met verschillende online markering bureaus gewerkt met allemaal hetzelfde resultaat; veel geld uitgegeven en weinig resultaat. Inmiddels werken we al een tijd samen met Digimedion en zien waar voor ons geld, klanten via Google op onze website en die de gewenste actie ondernemen. Digimedion is een deskundige, betrouwbare en dynamische partner, ze denken mee en spreken duidelijke taal in deze onbekende wereld van online marketing. We kunnen Digimedion ten zeerste aanbevelen!! 1 van de beste bedrijven waar we afgelopen jaar mee in zee zijn gegaan
De Rijdocent Utrecht
Lees verder
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Digimedion. Zeer professioneel, denken goed met je mee . Bij mijn eerste afspraak met Karim had ik gelijk een goed gevoel . Zijn enthousiasme en zijn talent om gelijk te begrijpen wat wij wilden . Nog steeds kunnen wij rekenen op Karim en zijn team. Wij raden Digimedion zeker aan!
Newton Solutions
Lees verder
We hebben met ons bedrijf newton solutions diverse films gemaakt voor en samen met Digimedion. Dit is elke keer goed bevallen en een fijne samenwerking met goed resultaat. Karim is spontaan en eerlijk en je weet wat je aan hem hebt. Top!
Tuinbank Teak
Lees verder
Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken. Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.
Memo Banden
Lees verder
Digimedion is een fantastisch partij om mee te werken, ze zijn flexibel, denken mee en niks is te veel ze komen hun afspraken na en de alle belangrijkste, je kan voor volle 100 procent op ze bouwen. Ik raad elke ondernemer die wil groeien aan om eens met deze jongens om de tafel te gaan zitten.
Vorige
Volgende

SEO vriendelijke website laten maken

Er zijn een aantal dingen waarop jou webpagina’s worden beoordeeld, en er worden speciale landingspagina’s op bepaalde zoekwoorden gemaakt. Onze SEO specialisten zorgen dat de website hier perfect op aansluit, alles voor het maximale resultaat voor jouw bedrijf of organisatie.

Er zijn diverse methodes om te achterhalen wat de populaire zoekwoorden zijn voor jouw onderneming, en op basis daarvan worden allemaal verschillende landingspagina’s aangemaakt door ons.  Een landingspagina is een pagina die speciaal ingericht is op een bepaald zoekwoord. Dus als er bijvoorbeeld iemand zoekt op bijvoorbeeld APK keuring Amersfoort, en jij bezit een APK garage, dan word er op basis van dit zoekwoord een speciale pagina aangemaakt.

Daar komt de SEO specialist goed van pas voor jou onderneming. Om voor jouw bedrijf de perfecte website te maken, die jou onderscheid van jouw concurrenten, brengen wij jouw wensen en doelstellingen van te voren goed in beeld. Daarnaast is het ook belangrijk om voor de SEO indexering een aantal dingen alvast goed in te stellen op de website.

Behalve SEO specialisten, zijn wij ook gespecialiseerd in andere dingen

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Inmiddels al ruim 5 jaar onderweg waarin we als online marketing bureau al vele ondernemers hebben geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Waar kunnen we jou mee helpen?

Op zoek naar een SEO specialist?

Wij vertellen je graag over onze unieke werkwijze en laten je graag zien wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen, en wat onze behaalde resultaten zijn.

SEO specialist Amersfoort