Kennismaken?

Webbouwer Amersfoort

Webbouwer-Amersfoort

Een goede website trekt klanten aan

Je hebt een website maar je haalt er geen klanten mee binnen, je website is verouderd en voldoet niet meer aan de eisen. Je bent op zoek naar een webbouwer in Amersfoort. Digimedion is gespecialiseerd in het ontwikkelen en optimaliseren van o.a. WordPress websites. Jouw website wordt gebruiksvriendelijk, responsive en google vriendelijk gemaakt. Je website is immers belangrijk! Het is als een visitekaartje voor jouw onderneming. Mag Digimedion onderdeel uitmaken van jouw online marketing?

Waarom is een website noodzakelijk?

Vroeger was een website een luxe. Tegenwoordig is een website niet meer weg te denken. Maar waarom is een website belangrijk? 

Het beangrijkste doel van een websie is het bereiken van nieuwe klanten. Door middel van een goede online vindbare website komt er veel verkeer op jouw website. Hoe meer mensen er terecht komen op jouw website, hoe sneller andere jouw website vinden. Daarnaast wil je graag jouw klant informeren over wat je doet en wie je bent, dit wordt mogelijk gemaakt door een website. 

Jouw website informatie is altijd beschikbaar in de ochtend, de middag, de nacht en ook in het weekend. Dus ook wanneer jouw onderneming is gelsoten trekt jouw website nieuwe klanten aantrekken.

webbouwer Amersfoort

Mooie klanten,

Mooier werk

Je kan wel roepen dat je marketing begrijpt, maar je moet het ook laten zien. Wij hebben een selectie gemaakt van onze beste cases als voorbeeld en inspiratie voor jouw marketing. Laat het ons gerust weten als je vragen hebt over een case of over onze aanpak.

Werkwijze Website bouwen

1.

Kennismaking

We maken graag kennis met jou en jouw onderneming. We vinden het belangrijk om je doelstellingen, visie en ideeën te bespreken. Ook denken wij mee met de indeling en het ontwerp van je website. In dit kennismakingsgesprek gaan we de diepte in en vergaren we zo veel moogelijk informatie.

2.

Ontwerpfase

Tijdens de kennismaking is er veel besproken. Wij gaan aan de slag met deze informatie. Onze webbouwers maken een eerste ontwerp, indien er feedback komt op het ontwerp zullen wij dit verwerken en aanpassen.

 

3.

Bouw/ testfase

Nadat het ontwerp naar wens is en is goedgekeurd gaan we aan de slag met bouwen. De website wordt gebouwd in een testomgeving. Na dat onze webbouwers jouw website gebouwd hebben wordt de website getest (functionaliteiten en formulieren).

4.

Oplevering en Live!

Als de website in de testomgeving klaar, getest en naar wens is, zullen wij deze koppelen aan het domeinnaam en live zetten. Alles qua hosting e-mail etc. wordt klaargezet! Gefeliciteerd met jouw nieuwe website!

Nu de website af is begint het avontuur net. Je wilt immers conversies uit je website halen. Dit kan door middel van de pijlers SEO & SEA. We leggen deze termen graag aan je uit!

Meerdere jaren ervaring in webbouwen

De webbouwers van Digimedion zijn gevestigd op De Brand 10 in Amersfoort Noord. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek. Tot snel!

Wat onze tevreden klanten zeggen over Digimedion

Creative Tent Systems
Lees verder
Digimedion weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij reageren snel en hebben korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Digimedion tot een heel fijne partij om mee samen te werken.
Hollands Maatwerk
Lees verder
Wij hebben in het verleden met verschillende online markering bureaus gewerkt met allemaal hetzelfde resultaat; veel geld uitgegeven en weinig resultaat. Inmiddels werken we al een tijd samen met Digimedion en zien waar voor ons geld, klanten via Google op onze website en die de gewenste actie ondernemen. Digimedion is een deskundige, betrouwbare en dynamische partner, ze denken mee en spreken duidelijke taal in deze onbekende wereld van online marketing. We kunnen Digimedion ten zeerste aanbevelen!! 1 van de beste bedrijven waar we afgelopen jaar mee in zee zijn gegaan
De Rijdocent Utrecht
Lees verder
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Digimedion. Zeer professioneel, denken goed met je mee . Bij mijn eerste afspraak met Karim had ik gelijk een goed gevoel . Zijn enthousiasme en zijn talent om gelijk te begrijpen wat wij wilden . Nog steeds kunnen wij rekenen op Karim en zijn team. Wij raden Digimedion zeker aan!
Newton Solutions
Lees verder
We hebben met ons bedrijf newton solutions diverse films gemaakt voor en samen met Digimedion. Dit is elke keer goed bevallen en een fijne samenwerking met goed resultaat. Karim is spontaan en eerlijk en je weet wat je aan hem hebt. Top!
Tuinbank Teak
Lees verder
Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken. Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.
Memo Banden
Lees verder
Digimedion is een fantastisch partij om mee te werken, ze zijn flexibel, denken mee en niks is te veel ze komen hun afspraken na en de alle belangrijkste, je kan voor volle 100 procent op ze bouwen. Ik raad elke ondernemer die wil groeien aan om eens met deze jongens om de tafel te gaan zitten.
Vorige
Volgende

Online

Marketing

Specialisten

Wat Digimedion zoal voor jou kan betekenen? Bekijk de video.

Al jouw online marketing diensten onder 1 dak

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Inmiddels al ruim 5 jaar onderweg waarin we als online marketing bureau al vele ondernemers hebben geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Waar kunnen we jou mee helpen?

Op zoek naar een webbouwer voor jouw bedrijf?

Wij vertellen je graag over onze unieke werkwijze en laten je graag zien wat wij bereikt hebben voor andere ondernemers.

Webbouwer-Amersfoort