Kennismaken?

Webdesign Amersfoort

Webdesign Amersfoort

Professionele website laten maken?

Op zoek naar een webdesigner in Amersfoort? De webdesigners van Digimedion helpen jou graag bij het maken van uw nieuwe website. 

Je website is verouderd of presteert slecht. Wellicht ben je gestart met jouw eigen onderneming en heb je zojuist de stap gezet om een nieuwe website te laten ontwerpen. Je kan in beide gevallen bij Digimedion terecht. Als Amersfoortse webdesigners hebben wij meerdere ondernemers succesvol geholpen met het creëren van een eigen identiteit. Benieuwd naar welke klanten jou voorgingen? 

Hieronder kan je vinden hetgeen wij onder andere voor jou kunnen betekenen, mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

webdesign Amersfoort

Mooie klanten,

Mooier werk

Wij hebben een selectie gemaakt van onze webdesigns als voorbeeld en inspiratie voor jouw marketing. Indien je vragen hebt over een case of over onze aanpak, neem dan contact op.

Wat kan je verwachten?

De andere zijde van de website bevat de techniek, oftewel wat bevindt zich onder de motorkap? Hier onderscheiden de professionele websitebouwers van Digimedion zich van de amateurs. Jouw website is de online etalage en/of winkel van je bedrijf en daarom moet het bouwen van je website goed en professioneel worden gedaan. Alle websites die door onze websitebouwers worden gemaakt zijn technisch tip top in orde en voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Optimale snelheid op alle pagina’s en de juiste formaten op mobiel, laptop tablet etc. Dit zijn enkele technische eisen die je mag verwachten verwachten wanneer je kiest voor een website gemaakt door Digimedion. 

Werkwijze Webdesign

1.

Kennismaking

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek bespreken we je doelstellingen, visie en ideeën. Wie weet heb je zelf al een ontwerp voor ogen, dan bekijken we dit graag. Ook geven we je graag advies. Ook de indeling wordt besproken. Tijdens de kennismaking vergaren we zo veel mogelijk informatie. 

2.

(Web)Design

We hebben veel besproken tijdens de kennismaking. Onze webdesigners gaan aan de slag met het maken van een eerste ontwerp. Het ontwerp wordt besproken en eventuele aanpassingen worden gedaan. Jouw wensen vinden wij erg belangrijk!

3.

Bouw/ testfase

Je bent helemaal tevreden met het design dat door onze specialisten is ontworpen en kan niet wachten totdat de designers overgaan tot het bouwen van jouw website. De website wordt gebouwd in een testomgeving. De website wordt getest op alle functionaliteiten en formulieren.

4.

Oplevering en Live!

De webdesigners hebben hun uiterste best gedaan en jouw website is klaar. Nu wordt de website gekoppel aan de juiste domeinnaam en de eventuele hosting wordt ingericht. De website kan live! 

Nu de website af is begint het avontuur net. Je wilt immers veel mensen bereiken met je website. Naast dat de webdesigners gezorgd hebben voor een optimale/responsive website kunnen onze specialisten door middel van SEO & SEA nog meer voor jou betekenen. Onze specialisten leggen deze termen graag aan je uit!

Meerdere jaren ervaring in webdesign

De webdesigners van Digimedion zijn gevestigd in Amersfoort. Op De Brand 10-19 in Amersfoort Noord bent u van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek met vers kopje bonenkoffie.

Wat onze tevreden klanten zeggen over Digimedion

Creative Tent Systems
Lees verder
Digimedion weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij reageren snel en hebben korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Digimedion tot een heel fijne partij om mee samen te werken.
Hollands Maatwerk
Lees verder
Wij hebben in het verleden met verschillende online markering bureaus gewerkt met allemaal hetzelfde resultaat; veel geld uitgegeven en weinig resultaat. Inmiddels werken we al een tijd samen met Digimedion en zien waar voor ons geld, klanten via Google op onze website en die de gewenste actie ondernemen. Digimedion is een deskundige, betrouwbare en dynamische partner, ze denken mee en spreken duidelijke taal in deze onbekende wereld van online marketing. We kunnen Digimedion ten zeerste aanbevelen!! 1 van de beste bedrijven waar we afgelopen jaar mee in zee zijn gegaan
De Rijdocent Utrecht
Lees verder
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Digimedion. Zeer professioneel, denken goed met je mee . Bij mijn eerste afspraak met Karim had ik gelijk een goed gevoel . Zijn enthousiasme en zijn talent om gelijk te begrijpen wat wij wilden . Nog steeds kunnen wij rekenen op Karim en zijn team. Wij raden Digimedion zeker aan!
Newton Solutions
Lees verder
We hebben met ons bedrijf newton solutions diverse films gemaakt voor en samen met Digimedion. Dit is elke keer goed bevallen en een fijne samenwerking met goed resultaat. Karim is spontaan en eerlijk en je weet wat je aan hem hebt. Top!
Tuinbank Teak
Lees verder
Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken. Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.
Memo Banden
Lees verder
Digimedion is een fantastisch partij om mee te werken, ze zijn flexibel, denken mee en niks is te veel ze komen hun afspraken na en de alle belangrijkste, je kan voor volle 100 procent op ze bouwen. Ik raad elke ondernemer die wil groeien aan om eens met deze jongens om de tafel te gaan zitten.
Vorige
Volgende

Online

Marketing

Specialisten

Wat Digimedion zoal voor jou kan betekenen? Bekijk de video.

Al jouw online marketing diensten onder 1 dak

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Inmiddels al ruim 5 jaar onderweg waarin we als online marketing bureau al vele ondernemers hebben geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming. Waar kunnen we jou mee helpen?

Op zoek naar een webdesigner voor jouw bedrijf?

Wij vertellen je graag over onze unieke werkwijze en laten je graag zien wat wij bereikt hebben voor andere ondernemers.

Webdesign Amersfoort