Kennismaken?

Website laten maken Amersfoort

Wij helpen je met een website op maat Google SEO Google Ads social media een bedrijfsvideo

Sparren over de realisatie van een (vernieuwde) website voor jouw bedrijf?

Professionele website laten maken in Amersfoort?

Wil je een website laten maken en kom je uit de omgeving van Amersfoort? Wij zijn een Amersfoorts bedrijf, maar zitten door heel Nederland. De websitebouwers van Digimedion helpen jou graag bij het maken van een nieuwe website.

Ben je een nieuwe onderneming gestart en wil je een website laten maken of draai je al een tijdje mee en heeft jouw huidige website een upgrade nodig? Wij begeleiden jou in dit proces, denken met je mee en maken voor jou dè website die zowel technisch als grafisch tiptop in orde is!

Vragen en antwoorden over een website (laten maken)

Een website betekent letterlijk een verzameling van meerdere webpagina’s op één plek op het wereld wijde web. Deze webpagina’s bevatten informatie over jouw producten of diensten. Dit breng je onder, onder een domeinnaam (jouw bedrijfsnaam).

Er zijn verschillende soorten websites, waaronder:

  • Brandsite of merksite (voor branding, naamsbekendheid)
  • Webshop of verkoopsite (online winkel voor jouw producten)
  • Dienstverlening site (om jouw diensten beter in beeld te brengen)
  • Leadgeneratie site (om leads te genereren)

Een website kan verschillende doeleinden hebben. Zo kan je mensen informeren met de content op jouw website. Je kan jouw website ook gebruiken om de verkoop van jouw producten of diensten te stimuleren. Weer een ander doeleind is het creëren van naamsbekendheid. Dit is met name interessant wanneer je een nieuwe onderneming bent gestart en in beeld wilt komen bij jouw doelgroep.

Een website is in deze tijd onmisbaar. Mensen gaan tegenwoordig steeds vaker online op zoek naar producten en diensten. Als je ervoor zorgt dat je met jouw bedrijf online goed in beeld bent met een professionele website, dan zullen mensen sneller geneigd zijn om een product of dienst bij je aan te schaffen.

Een website moet aan veel eisen voldoen. Zo zijn er een aantal technische dingen waar je rekening mee dient te houden. Deze worden ingesteld aan de achterkant van jouw website. Daarnaast moet jouw content (de inhoud van jouw website) relevant, duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Foto’s en video’s dienen van het juiste formaat te zijn (dus niet te groot) en het is heel belangrijk dat jouw website op elk apparaat optimaal verschijnt.

Elke onderneming is anders en heeft om die reden een andere website nodig. Wij leveren op maat gemaakte websites aan. Dit houdt concreet in dat de prijzen kunnen variëren. Er zijn meerdere factoren die een rol spelen bij de prijsindicatie. Zo heeft een webshop een andere prijs dan een brandsite. Voor een op maat gemaakte offerte, kan je hier contact met ons opnemen.

Benieuwd naar wat Digimedion voor je kan betekenen? Bekijk de video hieronder...

Website laten maken Amersfoort

Website laten maken door Digimedion

Als je een website wilt laten maken in Amersfoort of omgeving, dan ben je bij Digimedion aan het juiste adres. Zo hebben wij voor meerdere klanten een professionele en mooie website gemaakt. Je vindt de reviews onderaan de pagina. Een goede en professionele website bestaat uit twee belangrijke componenten.

Enerzijds heeft de nieuwe website een “voorkant” die zichtbaar is voor de buitenwereld. Hier dien je de informatie die je wilt overbrengen aan jouw doelgroep overzichtelijk en duidelijk te plaatsen. Belangrijk is dat deze alle relevante informatie bevat voor eventuele toekomstige klanten. Onze websites bouwen wij zo op, dat deze voldoen aan bepaalde “user experience” (gebruikerservaring).

Hoe trigger je hen om over te gaan tot contact met jou en/of direct een aankoop te doen? Het mooiste van een website is dat deze informatie altijd beschikbaar is: in de ochtend, middag, avond en nacht. Dus ook als jouw bedrijf gesloten is, kan een goede website nieuwe klanten aantrekken. Daarom is een goede website laten maken erg belangrijk. Wij bouwen graag mooie en conversie technische websites voor onze klanten.

Kunnen wij je van dienst zijn?

Dit betekenen wij voor onze klanten

Om je een indruk te geven van wie wij zijn en wat wij voor onze klanten maken, hebben wij een aantal van de door ons gerealiseerde websites voor je verzameld in een portfolio.

Neem een kijkje in ons portfolio.

Waar moet de website nog meer aan voldoen?

De andere zijde van de website bevat de techniek, oftewel: wat bevindt zich onder de motorkap? Hier onderscheiden de professionele websitebouwers van Digimedion zich van de doe-het-zelvers. Website laten maken in Amersfoort? Kom langs op ons kantoor en wij leggen je graag uit wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen.

Alle websites die door onze websitebouwers worden gemaakt, zijn technisch tiptop in orde en voldoen aan de laatste kwaliteitseisen. Optimale snelheid op alle pagina’s en de juiste formaten op mobiel, tablet en desktop (responsive).

Dit zijn enkele technische eisen die je mag stellen, wanneer je ervoor kiest om een website te laten maken door Digimedion.

Wat onze klanten zeggen over de samenwerking met Digimedion

Creative Tent Systems
Lees verder
Digimedion weet ons in de samenwerking steeds te verrassen. Zij reageren snel en hebben korte lijnen, snelle en kwalitatieve terugkoppeling op vragen en een groot commitment. Dat maakt Digimedion tot een heel fijne partij om mee samen te werken.
Hollands Maatwerk
Lees verder
Wij hebben in het verleden met verschillende online markering bureaus gewerkt met allemaal hetzelfde resultaat; veel geld uitgegeven en weinig resultaat. Inmiddels werken we al een tijd samen met Digimedion en zien waar voor ons geld, klanten via Google op onze website en die de gewenste actie ondernemen. Digimedion is een deskundige, betrouwbare en dynamische partner, ze denken mee en spreken duidelijke taal in deze onbekende wereld van online marketing. We kunnen Digimedion ten zeerste aanbevelen!! 1 van de beste bedrijven waar we afgelopen jaar mee in zee zijn gegaan
De Rijdocent Utrecht
Lees verder
Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking met Digimedion. Zeer professioneel, denken goed met je mee . Bij mijn eerste afspraak met Karim had ik gelijk een goed gevoel . Zijn enthousiasme en zijn talent om gelijk te begrijpen wat wij wilden . Nog steeds kunnen wij rekenen op Karim en zijn team. Wij raden Digimedion zeker aan!
Newton Solutions
Lees verder
We hebben met ons bedrijf newton solutions diverse films gemaakt voor en samen met Digimedion. Dit is elke keer goed bevallen en een fijne samenwerking met goed resultaat. Karim is spontaan en eerlijk en je weet wat je aan hem hebt. Top!
Tuinbank Teak
Lees verder
Wij Tuinbank-teak.nl zijn begin 2019 gaan samenwerken met Digimedion. Hij komt regelmatig op bezoek om het proces te door te spreken. Zeer prettig contact, open en transparant en houd ook wel van een grapje. Maar het belangrijkste is de stijging in omzet die we nu al kunnen meten.
Memo Banden
Lees verder
Digimedion is een fantastisch partij om mee te werken, ze zijn flexibel, denken mee en niks is te veel ze komen hun afspraken na en de alle belangrijkste, je kan voor volle 100 procent op ze bouwen. Ik raad elke ondernemer die wil groeien aan om eens met deze jongens om de tafel te gaan zitten.
Vorige
Volgende

Wij bieden ook andere diensten aan

Digimedion is dè online marketing partner voor ondernemers. Wij hebben ruime ervaring als online marketing bureau en hebben al vele ondernemers geholpen met het op- of uitbouwen van hun onderneming, onder andere door het maken van een nieuwe website. Waar kunnen wij je mee helpen?

Vandaag nog in contact komen met een professionele website bouwer uit Amersfoort?

Wij helpen je graag aan een mooie en marketingtechnisch verantwoorde website. Neem contact met ons op en spreek vandaag nog met een specialist.